Get Adobe Flash player

Newsletter

Estheticon.ro

Corectia buzelor Buzele au un rol important in estetica faciala, fiind cele care constituie elementul atragator prin forma si volumul lor. Lipsite de volum, mai putin conturate si chiar asimetrice, buzele pot fi tratate prin injectarea unor substante (dermal fillers) care produc distensia tesuturilor, remodeland in acest fel volumul si forma lor.

Exista o gama larga de produse injectabile temporare sau permanente. Acidul hialuronic, colagenul, siliconul si chiar grasimea proprie pot fi injectate pentru remodelarea buzelor. Substantele care se injecteaza au o structura inerta si sint foarte bine acceptate de organism.

Remodelarea buzelor se face dupa anestezia buzelor. Anestezia este asemanatoare celei practicate de stomatologi si se face cu ace atraumatice, discomfortul fiind minim.

Tehnica folosita consta in injectarea cu un ac fin a substantei respective dinspre exteriorul buzelor spre partea centrala. Dupa injectare masajul buzelor ajuta la dispersarea uniforma a substantei. Rezultatele sint vizibile cel mai adesea imediat dupa interventie dar rezultatul final apare dupa 2-3 zile cind edemul datorat injectarii si masajului dispare.

Recuperarea rapida dupa injectare,aspectul natural si sensual al buzelor marite cu diferite filleri fac din aceasta procedura una dintre cele mai solicitate proceduri in intreaga lume.

Afla mai multe...

Foto inainte şi după
Cazul 1
Corectia buzelor   Corectia buzelor
inainte   după
Cazul 2
Corectia buzelor   Corectia buzelor
inainte   după