Get Adobe Flash player

Newsletter

Estheticon.ro

Corectia conturului feteiInaintarea in virsta face ca pielea sa-si piarda elasticitatea, sa apara riduri mai mult sau mai putin adinci, obrajii sa-si piarda supletea iar contururile armonioase ale fetei sa fie "frante " de piele si tesuturi care atirna.

Dar oare chiar trebuie sa ne deprimam si sa ne intristam cand ne gandim la imbatranire? Oare nu a evoluat suficient tehnica medicala incat sa ne scape de aceasta grija a imbatranirii tenului?

Bineinteles, elixirul tineretii nu a fost descoperit insa, dar totusi in ultimul timp au aparut o serie de tratamente si procedee moderne care ne ajuta sa ne pastram un timp mai indelungat un ten frumos si sanatos. Chirurgia plastica ne ofera mai multe solutii de ameliorare aspectului fetei - întreţinere a tonusului musculaturii, lipoaspiraţie la nivelul gâtului, autotransplant de grasime la nivelul fetei (adipolifting), lifting facial si cervical.

Lifting-ul facial este o procedura chirurgicala care reduce cele mai vizibile semne ale imbatranirii pielii, indepartand excesul de grasime, intinzand muschii de sub piele si repozitionand pielea fetei si a gatului. In acest fel, un lifting facial ne poate face sa aratam mai tineri si mai increzatori in noi insine.Interventia de lifting facial se poate efectua la persoane cu virste cuprinse intre 40 - 70 de ani cu stare buna de sanatate, aceasta interventie adresindu-se atit femeilor cit si barbatilor.

Inciziile sunt in general plasate pe un contur care incepe in zona temporala (acoperita de par), coboara inaintea urechii, ocoleste lobul auricular si urca oblic in spatele urechi pana in zona cu par. Tegumentele sunt detasate de structurile subiacente, excesul cutanat este indepartat iar restul pielii este ascensionat si fixat in aceasta pozitie. Atunci cand este nevoie, liftingul facial poate fi combinat cu blefaroplastie (superioara si/sau inferioara) pentru imbunatatirea aspectului periorbital sau liftingul gatului.

Liftingul facial are cele mai bune efecte la pacientii cu piele tonica si structura osoasa buna. La acestia, eliminarea surplusului de piele, ridicarea muschilor faciali, indepartarea ridurilor de la nivelul gatului si obrajilor face ca aspectul fetei sa fie mult imbunatatit, redindu-le armonia si luminozitatea fetei.Un lucru de care trebuie sa fim constienti toti este ca acest lifting facial nu opreste timpul in loc. Vom continua sa imbatranim si dupa aceasta operatie faciala, dar totusi vom simti ca am inselat timpul cu cativa ani.

Afla mai multe...

Corectia conturului feteiO metoda care poate fi combinata cu lifting facial sau folosita separat reprezinta Lifting cervical Foarte multe femei neglijeaza intretinerea pielii gatului, preocupate exclusiv de fata, uitand ca aspectul gatului este primul care tradeaza imbatranirea.

In general, pielea gatului intruneste aceleasi caracteristici ca si pielea fetei.

Scopul acestei operatii este de a intinde pielea, de a reduce surplusul ei, de a da un aspect ferm liniei barbiei si de a elimina surplusurile de grasime de sub ea si din lateralele ei. Inciziile sunt mai mici decat la lifting facial. Este recomandata in cazul in care la nivelul gatului apare exces de piele, adica pielea de sub barbie isi pierde fermitatea si atarna neplacut. Alta problema care poate fi rezolvata prin aceasta metoda reprezinta barbia dubla.

Afla mai multe...

O alta metoda - Lipofilling-ul este o excelenta procedura estetica de stergere a ridurilor faciale adinci si de reintinerire faciala folosind grasime proprie. Procedeul este folosit de mai multe decenii si are la baza un principiu simplu si anume prelevarea unei cantitati de grasime de la nivelul corpului, prelucrarea acesteia si apoi reinjectarea grasimii la nivelul acelor zone care necesita o corectie a volumului.

Utilizarea grasimii proprii din acele locuri unde se afla in exces si care de altfel ne deranjeaza ( abdomen, coapse) pentru a reintinerii o fata “cazuta”, lipsita de tonus, cu riduri faciale adinci are rezultate foarte bune, grasimea reinjectata fiind tolerata 100% de organism.

Comparativ cu ceilalti filleri folositi pentru umplerea ridurilor faciale, de tipul colagenului, garsimea proprie nu prezinta nici un risc de respingere sau alergie.
Aceasta procedura estetica de lipofilling ( injectare de grasime ) are rezultate excelente pentru stergerea ridurilor santurilor nazogeniene adinci, remodelind acel oval frumos al fetei si atenuind ridurile de la coltul gurii.

Afla mai multe...

Foto inainte şi după
Lifting facial
Corectia conturului fetei   Corectia conturului fetei
inainte   după
Lifting cervical
Corectia conturului fetei   Corectia conturului fetei
inainte   după