Get Adobe Flash player

Newsletter

Estheticon.ro

Corectia pleoapelor (blefaroplastia)Pleoapele ocupa un loc deosebit de important in cadrul procesului de imbatranire faciala.Din păcate,la nivelul pleoapelor apar, de regula, primele semne de imbatranire: excesul de piele al pleoapei superioare,pungile de sub ochi,căderea sprâncenelor,etc. Pliurile de piele si "pungutele" de grasime de la nivelul pleoapelor dau aspectul de ochi obosit in permanenta, uneori cauzind chiar reducerea campului vizual.

Blefaroplastia (corectia chirurgicala a pleoapelor cazute) are ca scop indepartarea excesului tegumentar si de tesut adipos de la nivelul pleoapelor. Bazat pe dorintele pacientilor si pe starea tesuturilor faciale , este posibil sa se opereze pleoapele superioare, inferioare sau ambele in aceeasi interventie.

Operatia se adreseaza femeilor si barbatilor care sunt nemultumiti de aspectul pleoapelor lor si anume pleoape inferioare umflate si lasate si pleoape superioare cu exces tegumentar. Daca sunteti nemultumita de pleoapele si ridurile dumneavoastra aceasta operatie ofera noi posibilitati pentru a avea un nou "look".

Operatia se realizeaza prin incizarea pielii la nivelul pleoapei superioare intr-un pliu cutanat , iar pentru pleoapa inferioara se fac la 2 - 3 mm sub marginea genelor. Excesul de piele si grasime sint eliminate si marginile incizate se sutureaza cu mare grija. Cicatricile rezultate nu sint vizibile si nu afecteaza aspectul estetic al fetei.

Blefaroplastia produce infrumusetarea pleoapelor si evidentierea ochilor pentru a realiza un echilibru estetic al fetei. Beneficiile emotionale si psihologice ale acestei operatii sint cresterea increderii in sine, o imagine a corpului imbunatatita si o mare satisfactie personala.

Afla mai multe…

Foto inainte şi după
Corectia pleoapelor (blefaroplastia)   Corectia pleoapelor (blefaroplastia)
inainte   după
Corectia pleoapelor (blefaroplastia)   Corectia pleoapelor (blefaroplastia)
inainte   după
Corectia pleoapelor (blefaroplastia)   Corectia pleoapelor (blefaroplastia)
inainte   după