Get Adobe Flash player

Newsletter

Estheticon.ro

Corectia ridurilorRidurile sunt pliuri ale pielii, care se formeaza din cauza actiunii musculaturii situate imediat sub aceasta. Exista doua tipuri de riduri: cele de expresie si cele statice.

Ridurile de expresie sunt consecinta mobilitatii muschilor fetei atunci cand trecem prin diverse stari (tristete, depresie, stress, incordare).

Acest tip de riduri se poate corecta prin injectarea cu toxina botulinica (denumita international Botox si cunoscuta in Romania sub numele DySport).

Botox este o substanta care, odata injectata intr-o anumita zona a fetei, blocheaza pentru foarte mult timp terminatiile nervoase ale muschilor si apare fenomenul de relaxare locala. In acea zona pielea va arata intinsa datorita relaxarii muschilor de dedesubt. Procedura dureazăa aproximativ 10-15 minute şi este complet nedureroasă. Fără a pierde timp preţios din activitatea dumneavoastră, în numai 15 minute puteţi beneficia de rezultate spectaculoase de reîntinerire facială utilizand Botox.

Afla mai multe ...

Corectia ridurilor Ridurile statice sunt de obicei consecinta expunerii prelungite la soare si vant, a folosirii unor creme nepotrivite sau a inaintarii in varsta – cu timpul pielea isi pierde elasticitatea. Ridurile statice incep sa se formeze inaintea varstei de 20 de ani, insa devin vizibile mult mai tarziu, atunci cand nivelul de hidratare in piele scade suficient de mult incat santurile de colagen fibrozat sa para a fi la suprafata.

Ridurile statice se pot corecta prin injectarea fina a doua substante fiziologice: acidul hialuronic sau hidroxiapatita de calciu (Radiesse) – aceste substante nu prezinta niciun risc, se resorb natural in piele si acopera pentru o perioada variabila de timp micile santuri din piele pe care le numim… riduri. Tratamentul se face cu ace extrem de fine. Metoda este foarte putin dureroasa, fiind suportata foarte bine de catre oricine. La nevoie, pentru anumite zone, se poate utiliza anestezia locala. Tratamentul dureaza intre 10 si 20 minute, poate un pic mai mult daca include si anestezie.Nu necesita recuperare. Te poti intoarce la activitatile tale obisnuite imediat dupa procedura, avand grija totusi ca in urmatoarele 24 de ore sa nu iriti zona cu apa fierbinte, parfumuri sau cosmetice agresive pentru piele.

Afla mai multe ...

Iti recomandam sa ne faci o vizita la cabinet pentru a stabili impreuna ce tip de terapie anti-rid ti se potriveste cel mai bine, ca si raport intre tipul tau de riduri, costuri si rezultatul dorit. Marcile substantelor pe care noi le folosim sunt de cea mai buna calitate existenta pe piata internationala

Foto inainte şi după
Botox
Corectia ridurilor   Corectia ridurilor
inainte   după
Corectia ridurilor   Corectia ridurilor
inainte   după
Acidul  hialuronic si Radiesse
Corectia ridurilor   Corectia ridurilor
inainte   după
Corectia ridurilor   Corectia ridurilor
inainte   după