Get Adobe Flash player

Newsletter

Estheticon.ro

Corectia urechilor (otoplastia)Chirurgia estetica a urechilor (Otoplastie) este interventia chirurgicala care se adreseaza corectarii diferitelor deficite estetice congenitale, dar si dobandite. Otoplastia este operatia de corectare chirurgicala a urechilor mari , indepartate de cap, situatie denumita medical urechi decolate, iar popular, urechi clapauge.

Scopul interventiei este de a obtine un aspect normal fiziologic al urechilor precum si o simetrie cat mai perfecta a acestora. De otoplastie - corectarea urechilor clapauge (decolate) - pot beneficia toti pacientii copii peste 5 ani precum si adultii ce nu au fost operati la virsta copilariei. Ideal este ca operatia sa se efectueze intre 4 - 14 ani.

Tratamentul urechilor decolate ("clăpăuge") este extrem de eficient şi se efectuează în conditii de ambulatoriu. Prin incizii în spatele urechii (total nevizibile) se abordează cartilajul şi se plicaturează astfet încât aspectul urechilor să fie natural.

In cazul otoplastiei recuperarea postoperatorie este rapida. Copiii se pot intoarce la scoala dupa 1 saptamina, iar adultii dupa 2 - 3 zile.

Afla mai multe...

Foto inainte şi după
Corectia urechilor (otoplastia)   Corectia urechilor (otoplastia)
inainte   după
Corectia urechilor (otoplastia)   Corectia urechilor (otoplastia)
inainte   după