Get Adobe Flash player

Newsletter

Estheticon.ro

Estetica organelor genitale

Labioplastia (reductia labiilor mici) presupune o intervenţie chirurgicală, cu ajutorul căreia labiile pot fi reduse şi corectate. Operaţia genitală de labioplastie se adresează femeilor care au labii prea mari, flasce, asimetrice, fapt ce constituie frecvent un motiv de disconfort estetic, dar şi sexual.

Puteti decide singuri marimea dorita. Totusi este important sa va amintim functia biologica a labiilor mici. Ele protejeaza orificiul vaginului atunci cand se desfac coapsele. De aceea trebuie evitata corectarea exagerata a acestora. De obicei este lasata la locul ei o scurta linie protectiva a labiilor, acoperita de buzele mai mari. In timpul operatiei, sunt micsorate buzele interioare ale vulvei, sau modificate astfel incat sa para mai simetrice. Desi operatia este de obicei una estetica, ea poate fi recomandata si datorita durerilor acuzate in timpul raportului sexual, mersului pe bicicleta sau practicarea anumitor sporturi. Dacă ai trecut printr-o naştere fiziologică, labiile se pot rupe sau lărgi. Prin labioplastie se pot repara aceste distrugeri, accelerându-ţi procesul de refacere de după naştere.

Interventia

Aceasta se realizeaza prin incizii extrem de fine si remodelari ale labiilor mici prin diferite tehnici si excizarea zonelor considerate ca nefiind armonizate. Se sutureaza cu fir rezorbabil si se aplica un pansament. Peste acesta se va folosi un tampon igienic feminin penrtu a se putea imbraca lenjeria intima.

Operaţia de labioplastie se poate desfăşura sub anestezie locală (nu necesită internare) sau sub anestezie generală (internare câteva ore).

Foto inainte şi după
Estetica organelor genitale   Estetica organelor genitale
inainte   după
Estetica organelor genitale   Estetica organelor genitale
inainte   după

Postoperator

După operaţie, trebuie să porţi chiloţi de tip pantalon. Pentru a asigura o vindecare rapidă, este nevoie de un duş uşor zilnic. Suturile se dizolvă, astfel încât nu este nevoie de o îndepărtare a acestora. Îţi poţi relua complet activităţile normale după una-două săptămâni de la operaţia de labioplastie, în funcţie de tipul de intervenţie pentru care ai optat şi gradul de complexitate al acesteia.

Riscuri si complicatii

Majoritatea pacientelor se simt bine dupa operatie. Totusi, cea mai intalnita complicatie este aceea de mica sangerare in primele ore dupa operatie.  Aceasta complicatie poate fi evitata daca pacienta respecta indicatiile postoperatorii :

- in primele 24 de ore evita complet efortul

- poarta haine lejere

Rezultate:

  • sunt definitive si spectaculoase
  • aspectul estetic imbunatatit determina efecte pozitive asupra psihicului pacientei, precum si asupra vietii sexuale

 De ce sa faceti labioplastie la clinica noastra?

  •  avem personal special pregatit pentru efectuarea interventilor la nivelul zonei intime
  •  instrumentar extrafin folosit in timpul interventiei
  •  folosim  aparat de RADIOFRECVENTA ELLMAN  pentru interventii
  •  firele folosite sunt resorbabile si se topesc dupa 2 saptamani
  • recomandam si practicam   anestezia locala, aceasta anestezie presupune recuperarea rapida dupa interventiae( imediat dupa operatie puteti pleca acasa ) si excluderea riscurilor care insotesc anestezia generala sau rahianestezia. 

Pretul interventiei  de micsorarea labiilor mici puteti vizualiza in sectiunea Preturi sau  la numarul 0723608814