Get Adobe Flash player

Newsletter

Estheticon.ro

Marirea sanilor cu implante mamare

Augmentarea cu implante mamare este singura metoda utilizata in prezent pentru marirea sanilor care sa confere atat siguranta cat si aspect estetic placut.

Din pacate, nici un exercitiu fizic sau tratament hormonal, nu are un efect notabil asupra volumului sânilor mici. În afara celei chirurgicale, nu este nici o alt a metoda care sa creasca evident marimea si consistenta sânilor. De aceea mamoplastia de augmentare a devenit una din cele mai frecvente interventii chirurgicale folosite in chirurgia estetica.

Femeile adulte, indiferent de varsta, pot beneficia de augmentarea mamara pentru marirea volumul sanilor sau a refacerii consistentei acestora. Este recomandat ca sanul sa fie dezvoltat complet inainte de a realiza augmentarea mamara. Utilizarea implantelor mamare poate corecta atat hipotrofia mamara, ptoza de gradul I cat si asimetria mamara.Marirea sanilor cu implante mamare

Augmentarea mamara se realizeaza utilizand implante (proteze) mamare biocompatibile, cu suprafata neteda sau texturata, umplute cu gel de silicon sau ser fiziologic. Plasarea implantelor, tipul si volumul acestora vor fi determinate avand in vedere tipul de san, forma corpului si dorinta femeii precum si experienta chirurgului plastician.

Marirea sanilor cu ajutorul implantelor mamare nu modifica functia de lactatie a sânului. Implantul poate fi asezat in spatele glandei mamare sau in spatele muschiului pectoral. Incizia pe care noi o recomandam este situata la nivelul santului inframamar, pe o lungime de 4-6 cm.Marirea sanilor cu implante mamare

Preferam aceasta localizare deoarece accesul in spatiul retroglandular este direct, nu sunt interferente cu tesutul glandular si cicatricea este foarte putin vizibila.

Implantele mamare nu influenteaza starea de sanatate a sanilor. Cercetarile stiintifice au evidentiat ca nu exista legaturi intre implantele mamare si bolile auto-imune, bolile sistemice sau cancerul mamar.

În cadrul consultaţiei preoperatorii veţi stabili împreuna cu chirurgul plastician forma şi dimensiunile implantelor care vi se potrivesc cel mai bine (pe baza fotografiilor înainte/dupa operaţii şi a dimensiunilor toracelui şi ale sânilor dumneavoastră)

Afla mai multe...

Foto inainte şi după
Marirea sanilor cu implante mamare(inainte)   Marirea sanilor cu implante mamare(după)
inainte   după
Marirea sanilor cu implante mamare(inainte)   Marirea sanilor cu implante mamare(după)
inainte   după
Marirea sanilor cu implante mamare(inainte)   Marirea sanilor cu implante mamare(după)
inainte   după