Get Adobe Flash player

Newsletter

Estheticon.ro

AbdominoplastieAbdominoplastia este o importantă procedură chirurgicală pentru îndepărtarea excesului de piele şi grăsime din zonele inferioare şi de mijloc ale abdomenului in acelasi timp operator se pot intari si muschii abdominali pe linia mediana sau se pot rezolva probleme de perete abdominal (hernii, eventratii). Procedura poate atenua semnificativ aspectul abdomenului cu falduri de grăsime.

Cei mai potriviţi candidaţi la abdominoplastie sunt bărbaţii si femeile cu siluete relativ acceptabile dar care sunt deranjaţi de depozitele de grăsime sau pliurile de piele situate pe abdomen care nu au putut fi îndepărtate cu ajutorul dietei, exerciţiilor fizice, sau procedurilor cosmetice. Procedura este indicată îndeosebi femeilor cărora după naştere, în urma întinderii muşchilor abdominali şi ai pielii, acestea nu au mai putut reveni la normal. Pierderea elasticităţii pielii la pacienţii în vârstă, care adesea este asociată cu o formă uşoară de obezitate, de asemenea poate fi îmbunătăţită.

Pacienţii care intenţionează să slăbească trebuie să amâne intervenţia până după stabilizarea rezultatelor curei. De asemenea, femeile care intenţionează să nască, trebuie să aştepte deoarece muşchii verticali ai abdomenului care sunt refăcuţi în timpul intervenţiei pot fi despărţiţi din nou în timpul sarcinii.

În timpul consultaţiei iniţiale chirurgul va evalua starea ta de sănătate, va determina zonele cu depunere de grăsime din zona abdominală, şi va evalua cu grijă tonusul pielii tale. E foarte important să precizaţi chirurgului dacă fumaţi, dacă sunteţi sub tratament, luaţi vitamine sau medicamente.

Dacă, de exemplu, depozitul de grăsime este limitat în zona de sub ombilic, poţi solicita o procedură mai puţin complexă numită abdominoplastie parţiala.

Abdominoplastia parţială sau completă produce efecte excelente pentru pacientele cu muşchi abdominali slăbiţi şi exces de piele. În majoritatea cazurilor rezultatele sunt de durată dacă urmezi o dietă echilibrată şi exerciţii fizice regulate.

Afla mai multe...

Foto inainte şi după
Abdominoplastie   Abdominoplastie
inainte   după
Abdominoplastie   Abdominoplastie
inainte   după
Abdominoplastie   Abdominoplastie
inainte   după