Get Adobe Flash player

Newsletter

Estheticon.ro

Corectia bratelorBratele reprezinta o regiune a corpului foarte importanta iar depozitele de grasime din aceasta zona nu se pot indeparta cu ajutorul dietelor. Bratele voluminoase si neproportionale fie din cauza depozitelor de grasime la acest nivel fie din cauza excesului de piele pot crea un aspect inestetic . Este prezent si disconfortul creat de dificultatea gasirii si purtarii a unei vestimentatii adecvate.

Laxitatea tegumentara poate apare la orice nivel, inclusiv la nivelul bratelor. In aceasta zona este foarte evidenta si suparatoare. Laxitatea tegumentara apare in jurul varstei de 40 de ani. Cu cat inaintam in varsta cu atat aceasta va fi mai accentuata si va necesita o corectie chirurgicala.

Conturul bratelor voluminoase poate fi eficient imbunatatit printr-o aspiratie a grasimii (lipoaspiratie). Daca totusi pielea este prea flasca pentru a se strange dupa o lipoaspiratie, se recurge la indepartarea acesteia. Interventia presupune ascensionarea si excizia excesului tegumentar de la nivelul bratului, printr-o incizie care va fi plasata in axila. Aceasta incizie, in unele cazuri, va fi asociata cu o alta, dispusa in axul longitudinal al bratului, si care va fi pozitionata pe fata interna a acestuia.

In functie de varsta pacientului in momentul interventiei, rezultatele pot fi de lunga durata. Se recomanda dieta si efectuarea de exercitii fizice pentru a mentine si prelungi rezultatele.

Afla mai multe...

Foto inainte şi după
Corectia bratelor   Corectia bratelor
inainte   după
Corectia bratelor   Corectia bratelor
inainte   după